Takk for maten og takk for festen

Ryfylke markerte seg kraftig under Gladmatfestivalen i Stavanger 18.-21.juli.

Kven som smilte breiast er vanskeleg å måla. Men, at smila var mange blant både vertsskap og besøkande på Ryfylke sin gladmatstand, er det ingen tvil om. Terningkast fem for gladmatretten, gjorde smila endå breiare.

Ei god og variert vaktliste med folk frå alle ryfylkekommunane lokka gjestane med godsaker frå Ryfylke. Her var pølser, skinke, fenalår, kveite, brød, kaker, eplemost, øl, tomatar, vaktel, laks, lefser, flatbrød og all verdas herligheter frå heile Ryfylke.

Og ekstra stas: Terningkast 5 i Stavanger Aftenblad sin test av gladmatrett. Ryfylke sin rett blei lovprist. «Her får vi konfitert vaktel fra Tau og nydelig, innsmigrende potetstappe med sylta rødløk. Mm. Mm. Mm. Dette er kjempegodt», skreiv meldaren frå Aftenbladet.

Med ei god Gladmatoppleving i bagasjen, reiser ryfylkingen heim og inviterer alle til Ryfylke, og gode smakar året rundt.

PS: Vil du høyra litt frå Ryfylkestanden? NRK Rogaland besøkte oss eine dagen. Klikk inn her og høyrt frå tidspunktet 02.01.27

Previous

Next

Ryfylkealliansen

Ryfylke Næringshage, Nedre Hauskjeneset 3, 4160 FINNØY

Kontaktpersonar

Tor Øyvind Skeiseid

Prosjektleiar

Telefon: 982 06 333
E-post: tor@ryfylkelivsgnist.no

Svanhild Eggebø Spanne

Prosjektmedarbeidar

Telefon: 907 73 796
E-post: svanhild@ryfylkelivsgnist.no

Ryfylke IKS

Ryfylkevegen 7040, 4130 HJELMELAND

Kontaktpersonar

Øyvind Ravnaas Lundbakk

Dagleg Leiar

Telefon: 990 09 965
E-post: oyvind@ryfylkeiks.no

Geir Ims

Regionutviklar

Telefon: 913 29 657
E-post: geir.ims@ryfylkeiks.no

Ketil Barkved (i permisjon)

Regionutviklar

Telefon: 917 66 096
E-post: ketil.barkved@ryfylkeiks.no

Ryfylkefondet

Ryfylkevegen 7040, 4130 HJELMELAND

Kontaktpersonar

Geir Ims

Fondstyrar

Telefon: 913 29 657
E-post: geir.ims@ryfylkeiks.no 

Pin It on Pinterest

Share This