Takk for maten og takk for festen

Ryfylke markerte seg kraftig under Gladmatfestivalen i Stavanger 18.-21.juli.

Kven som smilte breiast er vanskeleg å måla. Men, at smila var mange blant både vertsskap og besøkande på Ryfylke sin gladmatstand, er det ingen tvil om. Terningkast fem for gladmatretten, gjorde smila endå breiare.

Ei god og variert vaktliste med folk frå alle ryfylkekommunane lokka gjestane med godsaker frå Ryfylke. Her var pølser, skinke, fenalår, kveite, brød, kaker, eplemost, øl, tomatar, vaktel, laks, lefser, flatbrød og all verdas herligheter frå heile Ryfylke.

Og ekstra stas: Terningkast 5 i Stavanger Aftenblad sin test av gladmatrett. Ryfylke sin rett blei lovprist. «Her får vi konfitert vaktel fra Tau og nydelig, innsmigrende potetstappe med sylta rødløk. Mm. Mm. Mm. Dette er kjempegodt», skreiv meldaren frå Aftenbladet.

Med ei god Gladmatoppleving i bagasjen, reiser ryfylkingen heim og inviterer alle til Ryfylke, og gode smakar året rundt.

PS: Vil du høyra litt frå Ryfylkestanden? NRK Rogaland besøkte oss eine dagen. Klikk inn her og høyrt frå tidspunktet 02.01.27

Øyvind Ravnaas Lundbakk

Dagleg Leiar

E-post: oyvind@ryfylkeiks.no